Четвер, 28.03.2024, 19:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Друзі сайту
Статистика
Наше опитування

Яка назва накраще підходиться для нашого клубу??
Усього проголосувало: 55
Міні-чат
200
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Авто-розділ » Новини » Двоє підлітків розбилися на смерть на скутері (м.Нетішин, Хмельницька обл.)
Двоє підлітків розбилися на смерть на скутері
RacerДата: Вівторок, 20.05.2008, 22:36 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 18
Репутація: 0
Статус: Offline
У м. Нетішин Хмельницької області сталася жахлива аварія. На автошляху поблизу автозаправки «ОККО» 19-річний місцевий житель, керуючи скутером «KEEWAY MATREX 125», не вибрав безпечної для руху швидкості та не впорався з керуванням, допустивши наїзд на бордюр та перевернувся.

В результаті ДТП водій та пасажир скутера, 17-річна місцева жителька, від отриманих травм померли на місці події.

Працівники Державтоінспекції області щоденно повідомляють про ДТП за участю водіїв транспортних засобів з малими об’ємами двигуна. І кількість таких аварій стрімко збільшується.

18 травня близько 20.00 години на автодорозі «Житомир-Чернівці», в с. Шатава, 19-річний житель с. Маків, керуючи скутером «VІPER», не впорався з керуванням і перевернувся. В результаті ДТП пасажирка скутера, 24-річна жителька с. Маків, отримала тілесні ушкодження. На щастя, у цій дорожній пригоді вдалося уникнути смертельних наслідків.

За словами керівника прес-служби обласної ДАІ Олександра Макарова, з настанням тепла кількість аварій за участю водіїв мопедів катастрофічно зростає. І пояснення цьому криється у багатьох причинах. «Для водіїв цих транспортних засобів взагалі правила не писані – в прямому сенсі цього слова. Адже досі не передбачена реєстрація транспортного засобу з об’ємом двигуна до 50 см куб. Тобто, не можна цих водіїв змусити здавати на права. Виходить, що у власників мопедів немає потреби знати правила дорожнього руху. Але ж скутери здатні розвивати швидкість понад 60 км/год., як і автомобілі», - зазначив пан Макаров.

За даними МВС, на початок травня 2008 р. на автошляхах України зареєстровано 14 тис. 343 ДТП з потерпілими (це на 13,2% менше, ніж за аналогічний період минулого року). З початку року загинуло 2125 (-17,9%) осіб та травмовано 17 тис. 492 (-13%) учасників дорожнього руху.

От такі не втішні новини...

 
KolosSДата: П'ятниця, 01.08.2008, 20:50 | Повідомлення # 2
Прохожий
Група: НовачОК
Повідомлень: 10
Репутація: 1
Статус: Offline
Ось до чого призводить бездумна cranky поведінка на дорогах killed я думаю що скутер не така й небезпечна як кажуть люди річ тому що майже все залежить від водія! Хто б це не був bag !

Жги резину но не сожги душы!!!
 
Форум » Авто-розділ » Новини » Двоє підлітків розбилися на смерть на скутері (м.Нетішин, Хмельницька обл.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024